Hör upp du snöglade skidgalning!

Räddningen är här. Vi är Linköpings Universitets skidförening och vi vill att just du sliter dig från dina spänningsbefriade vardagssysslor och kommer och hänger med oss i år. Eller, bättre upp, gör oss till en del av ditt studentliv! Just nu är vi ungefär 6804 medlemmar! På årets schema står två galna alpresor, en hejdundrade afterskifest och massvis med roligheter däremellan.

Oavsett om du har ett förflutet som stensäker bummare eller fortfarande klurar på hur man på bästa sätt angriper en ankarlift, är vi föreningen för dig. Åker du skidor, snowboard, snowblades, telemark, sitski, stjärtlapp, lift? Eller är du kanske hellre på plats och svänger dina lurviga till Kung i baren vid tretiden? Hur som helst är du välkommen in i gänget, för den som tackar nej till snö, svett, öl och gemenskap, måtte väl inte ha alla skidor i boxen.

Så bli medlem i 720 för tre guldtior och häng med oss på allt som vi arrangerar så som skidresor, fester, filmvisningar och andra aktiviteter som har med skid- och snowboardåkning att göra.

Vi är en LUST godkänd förening, vilket betyder att de tre kårerna på Linköpings Universitet har godkänt föreningens stadgar och gett oss rätten att kalla oss för en studentförening.