Efter sommaren törstar strupen efter 720-öl, därför bygger vi i 720 enligt tradition ett 720-camp precis bredvid märkesbacken och bjuder in alla snöälskande, taggade studenter till en riktigt fet After S(KI)chool. Där bjuds det på bra musik, gött häng, tävlingar med utlottning av finfina priser från våra sponsorer, filmvisning och tagg inför kommande resor och sist men inte minst, SNÖ! Känner du precis som oss en otrolig längtan efter snö men inte efter vinter, är det här med andra ord the place to be.

Hungrig och törstig? Nemas problemas! Det går att köpa schyssta burgare/vegoburgare med najs tillbehör, 720-öl och andra drycker både med eller utan alkohol. Ingen AfterS(ki)chool utan Jägershots, så det hittar du såklart också i vår 720-vagn! Varför inte avnjuta det tillsammans med fyra vänner i den legendariska jägerskidan? Allt säljs dessutom till riktigt najs, studentvänliga priser.

Som om detta inte vore nog är det även här som destinationen till VÅRRESAN att släpps. Helt enkelt en riktigt pangkväll. Vi ses väl där?

Mer info finner du på Facebook!