P1281073

Vinterresan 2014 Les Deux Alpes

Det här är 720 17/18! Häng med oss på fantastiska resor, fester och kvällar. Här är ett litet urval vad som väntar oss det kommande året.

Nolle-P

Under terminens inledande veckor figurerar 720 i massvis av olika sammanhang, bland annat på München Hoben, nolle-/campusvandringar och Kravalettens förfest. Vi hälsar både nya och gamla studenter välkomna till det potentiellt bästa läsåret någonsin!

Kalasmottagningen – 6 september

På ”Sveriges största mottagning för nya studenter” återfinns vi på plats, flankerande E-Type, med vår egen monter. Där kommer det att finnas information om föreningen, möjlighet att lösa medlemskap och märke, se skidfilmer och tävla om grymma priser från Peak Performance och Tindeberg. Dessutom släpps destinationen och datumet för Vinterresan 2018 – kom dit eller var fyrkantig!

Häng med 720

Till våra älskade medlemmars ära anordnas en storståtlig hängkväll i Märkesbacken. Det kommer att erbjudas en rad olika aktiviteter, grillning och en oerhört prisförmånlig dryckesbar. Som om inte det vore nog så är det också destinations- och datumsläpp för Vårresan 2018!

Vinterresan

Den som väntar på något gott… Mer information kommer inom kort!

Afterskifesten – 17 februari

Kårhuset Kollektivet slår upp portarna till förmån för afterski-törstande studenter! I sann aprés-ski-anda pågår festen från tidig eftermiddag ända in på småtimmarna, där alltifrån badtunnor till livemusik kommer att finnas tillgängligt. Perfekt för dig som antingen missade eller fick mersmak av Vinterresan.

Vårresan

Den som väntar på något gott… Mer information kommer inom kort!

Årsmöte – TBA

Mot vårkanten är samtliga medlemmar välkomna på 720:s årsmöte. Vi diskuterar frågor rörande föreningen och dess förehavanden samt väljer in styrelsen för 2018/2019.

 

 

 

Dessa är 720:s huvudsakliga evenemang under läsåret, men det är ingen omöjlighet att det dyker upp fler roligheter. Håll ögon och öron öppna och följ oss på sociala medier för att inte missa något!