Börjar du redan nu tråna efter manchesterskorr under skidorna och fluffigt puder i ansiktet? Ingen fara, det gör vi i 720-styret också. Därför kan vi gladeligen meddela att på torsdag 14 september kl. 17-21 är den årliga medlemskvällens tid kommen!

Vid M-Grillen, jämte märkesbacken vid Campus Valla, erbjuds du i egenskap av 720-medlem att ansluta dig till årets mest skidomfamnande hängkväll. Ackompanjerat av tüng musik kommer det att saluföras 720-öl, vanlig öl, cider, Jäger och alkoholfria alternativ i vår bar. Det kommer även att säljas en bit nygrillad mat och visas feta skidfilmer under kvällen. Dessutom tävlas det ut en hotellnatt för två personer via Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall som är giltig på alla hotell inom en av Nordens största hotellkoncerner, Nordic Choice Hotels. Som om inte det vore nog så sker också destinationssläppet för VÅRRESAN 2018 – missa inte det!

Om du vill ta med en polare som inte redan är medlem, frukta ej! Det kommer att finnas möjlighet att lösa medlemskap och 720-märke i dörren för ynka 20 kr. All betalning sker via kort och ytterligare information uppdateras löpande via Facebook-eventet: Medlemskväll 2017.