1536578_705492329495068_1746897080_n

Måndagen den 24 mars kl 17.00 anordnar 720 en LAVINKURS i samarbete med Henrik Hedberg och Petter Palmgren. Denna otroligt prisvärda kurs kostar bara 50 kr (betalas kontant i dörren) och för det får du ta del av livsviktig kunskap, praktisk transceiver-träning och inte minst råd från en föreläsare med livslång erfarenhet inom lavinsäkerhet.

Petter Palmgren är nämligen en av Sveriges mest erfarna på området. Han kan allt om såväl forskning kring och hur man upptäcker laviner som den tekniska biten gällande säkerhetsutrustning. Vardag för Petter är att tillsammans med övriga inom lavinforskningseliten husera i områden som Abisko och Kittelfjäll. Det är även han som bistår SLAO med riktlinjer då det kommer till lavinsäkerhet.

En sjukt cool kille tycker vi i 720-styret och vi är supertaggade på att få chansen att höra Petter dela med sig av sina viktiga kunskaper! Dessutom kommer det finnas lavin- och skidutrustning att köpa på plats till ett förmånligt paketpris för de som inser att det är dags att göra fjällstrapatserna lite säkrare.

Information om sal kommer ut lite senare till de som anmäler sig och anmälan till kursen görs här: http://simplesignup.se/event/41921

Så ta med en femtiolapp och kom och lyssna gott folk, ni kommer inte ångra er!!