Även om den gemene LiU-studenten tycks trivas på Östgötaslätten finns det en enorm drawback med topografin under vinterhalvåret. Då det handlar om just en slätt är möjligheterna till skid- och snowboardåkning naturligen begränsade, även om Vallamassivet i viss mån kan stilla abstinensen. Lyckligtvis kan man då välja att fokusera på andra aspekter av vinteridrotten istället, t.ex. något som bokstaveras A-F-T-E-R-S-K-I!

Som en hint om vad som komma skall kommer det på torsdag 15/2 kl. 20 att hållas i ett temaenligt quiz på KK. Ett gyllene tillfälle att skryta med sina trivia-kunskaper, dricka öl och i allmänhet må gott.

I sann afterski-anda börjar sedan själva festen redan vid kl. 15 på lördagen utanför KK:s framsida. Där kommer det att finnas en bar och badtunnor, bjudas på skönsång och -spel av trubaduren Marcus Odlander och underhållning av Xamera. Som om inte det vore nog så är entrén under eftermiddagen också helt GRATIS.

Vid kl. 22 slås portarna upp till KK och festen går in i andra andningen. En afterski utan liveband kan som bekant vara lika skraltig som en skidåkare utan sina skidor. För att råda bot på detta kommer inga mindre än I-Bandet att riva lös ett gig under kvällen, medan Forte och Valla Skivgardeunderhåller dansgolven i övrigt.

Så ta på dig din bästa afterski-outfit och dansa loss med oss på kollektivet – vi kan ju i alla fall låtsas att vi har varit ute i backen!

— INFORMATION IN ENGLISH BELOW —

BILJETTSLÄPP
När: kl. 18:00, 12/2
Var: U14, C-huset Campus Valla
Hur: 120 SEK (inkl. garderob) i KORTbetalning; 105 SEK för kårmedlemmar. Varje person får köpa maximalt 4 biljetter. Ha tillgång till LiU-ID och/eller LiU-kort för att få kårrabatt. Vi ansvarar INTE för någon form av köbildning innan släppet.

TICKET RELEASE
When: at 18:00, 12/2
Where: U14, House C Campus Valla
How: 120 SEK, or 105 SEK for union members, payed with CARD. Every person is entitled to buy 4 tickets. Have LiU-ID and/or LiU-card available to get union discount. We DO NOT take any responsibilty for queuing before the release.