Nu gott folk, vankas det AFTERSKIFEST! Och inte vilken som helst, det råkar vara årets fetaste. Den här festen är nämligen inte bara en fest utan en hel trestegsraket.

Biljettsläppet kommer äga rum den 19/2 kl 12.00 i Colosseum och det är 4 biljetter per person som gäller!

Den 13/2 kommer vi dessutom anordna ett storslaget Quiz på NH där man kan vinna förköp om man har kunskapen och dagsformen med sig. Missa inte det!!

Den 22/2 inleder vi dagen kl 08.00 med en tripp via buss till Tolvmannabacken utanför Kisa. Där skidar vi runt bäst vi vill i det, måhända småskaliga men än mer gemytliga, systemet ända fram till kl 14.00 då vi hoppar på bussen som tar oss tillbaka till centrala Linky Town.

Väl tillbaka i stadskärnan stannar bussen precis utanför NH så att varenda en av alla ölsugna hjältar kan ta sig till utebaren illa kvickt för att få i sig något svalkande!

Som på beställning rullar afterskin igång kl 15.00 och håller på fram till 19.00. Dagen till ära har vi laddat upp med bland annat badtunnor, afterskimusik och ösig stämning. Tänk er den där oslagbart goa känslan som bara infinner sig när man håller en kall bärs i handen och njuter av tonerna till Bad Moon Rising efter en heldag ute i friska luften.

När mörkret sedan länge lagt sig men pjäxorna fortfarande klapprar mot dansgolvet fiskar vi upp det sista esset ur rockärmen. Kl 22.00 är det nämligen dags för eftersläpp och AfterskiFEST.

Livemusiken för dagen kommer det fantastiska I-bandet att stå för och senare under kvällen är Valla Skivgarde på plats och snurrar plattor.

Priser för spektaklet

Dagsutflykt till Tolvmannabacken: 200 kr
Afterski: Gratis!
Afterskifest: 120 kr inklusive garderob

Hoppas varenda en av er som läser detta taggar järnet nu så ses vi den 13e, 19e och 22a!

LET THERE BE SNOW!