Vårresan 2018 går till Val d-Isère

September 19, 2017

Vårresan 2018 går till…VAL D’ISÈRE!!

Denna anrika skidort återfinns i epicentret av den franska alpvärlden och bildar tillsammans med Tignes jätteområdet Escape Killy. Med 300 km pist fördelat på 94 liftar, en högsta åkhöjd på 3450 (!) m.ö.h. och tvättäkta après-ski garanteras en storståtlig alpvistelse. Resan avgår i samband med påskhelgen 23 mars–1 april och i det preliminära priset à 5945 kr ingår:

❄️ Bussresa tur och retur

❄️ Boende i lägenhet

❄️ 6 dagars liftkort för hela området

Det kommer också att finnas möjlighet att köpa till bl.a. en extra dags liftkort, eventpaket och hyra skidutrustning. Mer info rörande exakta priser och bokningsalternativ kommer i samband med biljettsläppet under november månad. Håll utkik efter det och tagga en skiddrypande påsk!

Läs mer

Medlemskväll med 720

September 10, 2017

Börjar du redan nu tråna efter manchesterskorr under skidorna och fluffigt puder i ansiktet? Ingen fara, det gör vi i 720-styret också. Därför kan vi gladeligen meddela att på torsdag 14 september kl. 17-21 är den årliga medlemskvällens tid kommen!

Vid M-Grillen, jämte märkesbacken vid Campus Valla, erbjuds du i egenskap av 720-medlem att ansluta dig till årets mest skidomfamnande hängkväll. Ackompanjerat av tüng musik kommer det att saluföras 720-öl, vanlig öl, cider, Jäger och alkoholfria alternativ i vår bar. Det kommer även att säljas en bit nygrillad mat och visas feta skidfilmer under kvällen. Dessutom tävlas det ut en hotellnatt för två personer via Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall som är giltig på alla hotell inom en av Nordens största hotellkoncerner, Nordic Choice Hotels. Som om inte det vore nog så sker också destinationssläppet för VÅRRESAN 2018 – missa inte det!

Om du vill ta med en polare som inte redan är medlem, frukta ej! Det kommer att finnas möjlighet att lösa medlemskap och 720-märke i dörren för ynka 20 kr. All betalning sker via kort och ytterligare information uppdateras löpande via Facebook-eventet: Medlemskväll 2017.

 

Läs mer

Vinterresan 2018 går till Bad Gastein

September 10, 2017

Vinterresan 2018 går till… BAD GASTEIN!!

Denna österrikiska pärla ligger i Gasteindalen som stoltserar med hela fyra stycken skidområden: Bad Gastein, Sportgastein, Dorfgastein och Badhofgastein. Orten är välkänd för den oerhört trevliga kombon högklassig skidåkning, fördelat på 44 liftar och 210 km pist, och magisk after ski. Resan går av stapeln 19–28 januari och det preliminära priset är 5895 kr inkluderande:

❄️ Bussresa tur och retur
❄️ Boende och halvpension (frukost och middag)
❄️ 6 dagars liftkort för de fyra områdena

Det kommer också att finnas möjlighet att köpa till bl.a. en extra dags liftkort, eventpaket och hyra skidutrustning. Mer info rörande exakta priser och bokningsalternativ kommer i samband med biljettsläppet under oktober månad. Stay tuned och låt skidpeppen frodas!

Läs mer

Storslagna aktiviteter som du inte får missa

September 3, 2017

P1281073

Vinterresan 2014 Les Deux Alpes

Det här är 720 17/18! Häng med oss på fantastiska resor, fester och kvällar. Här är ett litet urval vad som väntar oss det kommande året.

Nolle-P

Under terminens inledande veckor figurerar 720 i massvis av olika sammanhang, bland annat på München Hoben, nolle-/campusvandringar och Kravalettens förfest. Vi hälsar både nya och gamla studenter välkomna till det potentiellt bästa läsåret någonsin!

Kalasmottagningen – 6 september

På ”Sveriges största mottagning för nya studenter” återfinns vi på plats, flankerande E-Type, med vår egen monter. Där kommer det att finnas information om föreningen, möjlighet att lösa medlemskap och märke, se skidfilmer och tävla om grymma priser från Peak Performance och Tindeberg. Dessutom släpps destinationen och datumet för Vinterresan 2018 – kom dit eller var fyrkantig!

Häng med 720

Till våra älskade medlemmars ära anordnas en storståtlig hängkväll i Märkesbacken. Det kommer att erbjudas en rad olika aktiviteter, grillning och en oerhört prisförmånlig dryckesbar. Som om inte det vore nog så är det också destinations- och datumsläpp för Vårresan 2018!

Vinterresan

Den som väntar på något gott… Mer information kommer inom kort!

Afterskifesten – 17 februari

Kårhuset Kollektivet slår upp portarna till förmån för afterski-törstande studenter! I sann aprés-ski-anda pågår festen från tidig eftermiddag ända in på småtimmarna, där alltifrån badtunnor till livemusik kommer att finnas tillgängligt. Perfekt för dig som antingen missade eller fick mersmak av Vinterresan.

Vårresan

Den som väntar på något gott… Mer information kommer inom kort!

Årsmöte – TBA

Mot vårkanten är samtliga medlemmar välkomna på 720:s årsmöte. Vi diskuterar frågor rörande föreningen och dess förehavanden samt väljer in styrelsen för 2018/2019.

 

 

 

Dessa är 720:s huvudsakliga evenemang under läsåret, men det är ingen omöjlighet att det dyker upp fler roligheter. Håll ögon och öron öppna och följ oss på sociala medier för att inte missa något!

 

Läs mer

Välkommen till 720s årsmöte 2017

April 28, 2017

Efter en lång och mödosam överläggning har vi nu beslutat vilka vi vill nominera till styrelsen 17/18

 

Ordförande: Hilda Mattsson

Vice ordförande: Lina Simme

Kassör: Gustav Wahlquist

Reseansvarig: Anna Rydén

Eventansvarig: Linnéa Engström

Evonsansvarig: Amanda Jansson

Sponsansvarig: Mattis Ottosson

PR-/Info-ansvarig: Lukas Borggren

Tryckansvarig: Erik Karvonen

Web-/Foto-/Filmansvarig: Oliver Wettergren

 

Vi är 100% övertygade om att detta gäng kommer att göra ett fantastiskt jobb som 720:s styrelse 2017/2018.

 

Nu är det snart dags för 720’s årsmöte där vi bland annat kommer rösta fram nästa års styrelse. Kom gärna dit och lyssna eller kom med synpunkter inför nästa års verksamhet. Mötet kommer äga rum onsdagen den 3 maj kl 18.00 i sal T1 i C-huset. Förslag på nästa års styrelse, inkomna motioner med styrelsens yttranden över dessa samt övriga erforderliga handlingar kommer ligga uppe på hemsidan http://sjutjugo.se senast fem dagar innan mötet.

 

Mötets dagordning ser ut som följer:

§1 Mötet öppnas

§2 Val av mötesordförande.

§3 Val av mötessekreterare.

§4 Val av två justerare, tillika rösträknare vid votering.

§5 Fråga, samt fastställande av mötets behöriga utlysande.

§6 Fastställande av dagordning.

§7 Fastställande av medlemsavgift.

§8 Behandling av propositioner från styrelsen och från revisorerna lämnade förslag.

§9 Behandling av motioner från föreningens medlemmar jämte styrelsens yttranden över dessa.

§10 Val av styrelse: Ordförande, Kassör samt övriga styrelsemedlemmar.

§11 Val av valberedning för nästkommande period.

§12 Val av revisorer för nästkommande period.

§13 Förslag på aktiviteter inför nästa verksamhetsår. 

§14 Övriga frågor.

§15 Mötet avslutas.

Skriftliga motioner måste vara styret tillhanda senast två veckor innan årsmötet, dvs. onsdagen den 19 april. Vid frågor får du gärna höra av dig till info@sjutjugo.se.   Välkommen!

Läs mer

Årsmöte 3e maj

April 12, 2017

Hallå kära ni! 

Nu är det snart dags för 720’s årsmöte där vi bland annat kommer rösta fram nästa års styrelse. Kom gärna dit och lyssna eller kom med synpunkter inför nästa års verksamhet. Mötet kommer äga rum onsdagen den 3 maj kl 18.00 i sal T1 i C-huset. Förslag på nästa års styrelse, inkomna motioner med styrelsens yttranden över dessa samt övriga erforderliga handlingar kommer ligga uppe här på hemsidan http://sjutjugo.se senast fem dagar innan mötet.

Mötesprotokoll är bifogat i Email till alla 720-medlemmar, och kan fås vid behov. Kontakta info@sjutjugo.se.

Pussar och kramar

//720-styret

Läs mer

Sök 720-styret 17/18!

March 13, 2017

sökstyret5

Sök 720-styret 17/18 nu innan det är försent!

TJA kära snöälskare.

Vår tid som styre börjar sorgligt nog närma sig sitt slut. Känner du dig manad att bära fanan (läs skidorna) vidare och sitta i universitets ballaste styre?

Då tycker vi att du ska klicka in dig på bilden och fylla i frågorna så gott du kan. Om bilden inte fungerar testa den här länken istället.

Sökperioden stänger 2/4.

PUSSAR OCH KRAMAR //720-styret

Läs mer