FAQ 2015-10-06T09:36:07+00:00

Här finner du svaren på de vanligaste frågorna kring resorna. Hittar du inte svaren nedan är det bara att skicka ett mail till info@sjutjugo.se.

Kategorier:

Övrigt

Är det kul att åka på skidresa med 720?

Skojar du!? Det är asroligt!

Vad är det är för personer som brukar hänga med på dessa resor, är det en bra blandning mellan bra åkare och de som ännu nöjer sig med medelsvåra backar?

Det är verkligen blandat! Det finns folk som aldrig åkt förut och folk som letar offpist hela dagarna. Vi ordnar massa roliga aktiviteter på dagar och kvällar utöver åkningen så vi lovar att du kommer få en grymt rolig resa oavsett hur mycket du har åkt tidigare. Det är ett grymt bra sätt att träffa nya, trevliga människor!

Vinterresan 2014 Les Deux Alpes

Vinterresan 2014 Les Deux Alpes

En annan sak som är bra att tänka på att ta med sig är solkräm. Solen brukar ligga på riktigt hårt i Alperna på våren så det är väldigt lätt att bränna sig.

Andra saker som kan va bra å ta med är t.ex. diskmedel, diskborste, disktrasa för sådant brukar inte finnas på hotellen och är mycket billigare hemma än på skidorter. Salt, peppar, havregryn (för att göra gröt) och liknande kan även vara bra tips.

Annars är det väl bara att tänka på att man inte kanske inte behöver 14 par t-shirts och byxor. Packa smart för det är mest bara jobbigt att gå och släpa på allt.